Gran èxit de la III Jornada d’Innovació Pedagògica

25.05

El passat dissabte 25 de maig, més de 300 professors i professores de les diferents etapes educatives van omplir el Paranimf de la Universitat de Barcelona, lloc on es va celebrar la III Jornada d’Innovació Pedagògica, esdeveniment que cada any organitza Baula.

L’acte va ser un gran èxit, tant pel que fa pel gran nombre d’assistents com pel prestigi dels experts que hi van intervenir i la qualitat de les ponències que hi van presentar. Aquestes van ser les conferències:

  • El segle XXI i la gamificació, a càrrec de Christian Negre, docent i activista-divulgador educatiu, expert en gamificació.
  • Una educació amb cervell i cor, per Jesús C. Guillén, professor universitari i especialista en neuroeducació. 
  • Espais amb sentit, conferència impartida per Siro López, formador i artista polifacètic.
  • El somriure del coneixement. De l’«aprendre a aprendre» a l’«aprendre a saber», a càrrec de José Antonio Fernández Bravo, Director de la Càtedra Conchita Sánchez d’Investigació per a l’Educació Matemàtica. Centro de Enseñanza Superior Don Bosco (adscrit a la Universidad Complutense de Madrid).

Al final de cada ponència va tenir lloc un moment creatiu visual & musical a càrrec del formador i il·lustrador Juanjo Fernández, i del DJ Josep Anton Serrano. L’acte va ser presentat per Àlex Ferre.

 

© Baula 2020 - avís legal
Política de privacitat
Política de cookies

GRUPO EDELVIVES

Segueix-nos a: